Eva Nordengren

Jag är en personlig ledartränare, hängiven mina kunder och samarbetspartners.

Om mig

Jag brinner för att se människor utvecklas, jag eftersträvar att stödja ledare och medarbetare att utveckla sig och sina verksamheter med hjälp av verktyg som ledarskapsprogram och profilanalyser samt med hjälp av erfarenhet som är lättillgängligt för deltagaren.

 

Eva Nordengren, civ. ek.

 

Jag uppskattas för min förmåga att se helheter, jag ser vad som behöver stärkas eller byggas till och är en utmärkt facilitator av arbetssätt och metoder. Under senaste åren har jag arbetat med konceptet Day2Day Leadership och med Disc beteendestilsanalyser för individer och team.

Jag har tidigare erfarenheter från försäljningsorganisationer i Sverige, Norge och Nederländerna i flera olika positioner som verksamhetsutvecklare, försäljningschef, utbildningschef och vd. 

En stor källa till min framgång är att jag följer arbetet hos företag och organisationer från kund, partner eller klient till företaget och stämmer av hela verksamheten, tränar ledare, team och individer. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och bistår med strategisk planering och kunskaper för att skapa tillväxt och/eller framgångsrika organisationer med framåtriktade verksamheter. ”Jag är mycket intresserad av framgångsrikt företagande och vill bidra till att bygga ett gott företagsklimat för att expansivt svenskt näringsliv främst genom min förmåga att stärka ledarskap och bidra med verktyg/arbetsmetoder som främjar gott ledarskap.”

Mina uppdrag idag innefattar ledarutveckling & coaching på individ- & teamnivå, jaghon genomför workshops för ledningsgrupper och team med disc beteendeanalyser. Jag arbetar med verksamhetsutveckling för olika företag däribland industri-, tjänste- och/eller försäljningsbolag i Sverige. Digital marknadskommunikation i tillägg.

Jag är aktiv inom nätverket Day2Day Leadership sedan 2014, vilka tillhandahåller ledar- & team utvecklingsprogram samt regelbunden vidareutbildning. Jag har certifierat mig för beteendeanalyser och andra utvecklingsprogram från Ensize och e-stimate. 

Nyhetsbrev – mer inspiration…

Några gånger per år sammanställer jag ett nyhetsbrev med mina samlade funderingar och den information som jag finner spännande, inspirerande eller upplysande för fler än mig själv. Inspiration får jag vid seminarier, föreläsningar, nyhetsbrev, Event som Almedalen & Entreprenörs- & ledarskapsdagen, Personal & Chef  & Hjärntillskott.

Kontakta mig…

För ett förutsättningslöst samtal kring de utmaningar och målsättningar som er organisation har.

Välkommen!

Netroom AB

Sveagatan 16A, 413 14 Göteborg

+46 760 10 99 05
förnamn@netroom.se

Meddelande